با حضور بهموقع نجاتگران پایگاه احمدآباد شاهیندژ انجام شد
برخورد پراید و دنا در محور شاهیندژ – میاندوآب یک فوتی و سه مصدوم برجا گذاشت
در پی برخورد شدید دو خودروی سواری پراید و دنا در سهراهی روستای قرهقوینلو، محور شاهیندژ به میاندوآب، نجاتگران جمعیت هلال احمر آذربایجانغربی به محل اعزام و عملیات امدادرسانی را آغاز کردند. این حادثه متأسفانه یک فوتی و سه مصدوم برجا گذاشت.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی جمعیت هلال احمر آذربایجانغربی، ساعت ۲۱:۵۷ شامگاه شنبه ۲۱ تیرماه ۱۴۰۴، گزارش وقوع یک سانحه رانندگی میان دو دستگاه خودروی سواری پراید و دنا در محدوده سهراهی روستای قرهقوینلو، محور شاهیندژ – میاندوآب به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات (EOC) استان اعلام شد.
حمید محبوبی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجانغربی، با اعلام این خبر اظهار داشت:
بلافاصله پس از دریافت گزارش، نجاتگران پایگاه امداد و نجات احمدآباد شاهیندژ به محل حادثه اعزام شدند. تیم عملیاتی پس از ارزیابی صحنه و رهاسازی مصدومان، اقدامات اولیه امدادی و پیشبیمارستانی را انجام داده و سه مصدوم حادثه را به مرکز درمانی انتقال دادند.
وی افزود: متأسفانه در این حادثه، یک نفر نیز جان خود را از دست داد که پس از عملیات رهاسازی، پیکر وی به مراجع ذیصلاح تحویل داده شد.
مشاهده ۳
/
۱۴۰۴/۰۴/۲۲- ۱۷:۱۰
/
یکشنبه 22 تیر 1404 - 17:10