برخورد دو دستگاه پراید در محور اشنویه به ارومیه
برخورد دو دستگاه پراید در محور اشنویه به ارومیه پنج مصدوم برجا گذاشت
بر اثر تصادف میان دو خودروی سواری پراید در محور اشنویه به ارومیه، پنج نفر مجروح شدند. تیم امداد و نجات پایگاه عینالروم جمعیت هلالاحمر شهرستان اشنویه بلافاصله در محل حادثه حضور یافتند و عملیات امدادی را انجام دادند
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی جمعیت هلالاحمر استان آذربایجان غربی، ساعت ۱۱:۰۵ پیش از ظهر روز پنجشنبه ۲ مردادماه ۱۴۰۴، گزارشی مبنی بر وقوع تصادف میان دو دستگاه خودروی سواری پراید در محور اشنویه به ارومیه به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات امداد و نجات هلالاحمر اعلام شد.
به دنبال دریافت گزارش، تیم نجاتگران پایگاه امداد و نجات عینالروم هلالاحمر شهرستان اشنویه به سرعت به محل حادثه اعزام شدند.
بر اساس اظهارات حمید محبوبی، مدیرعامل جمعیت هلالاحمر آذربایجان غربی، این حادثه منجر به مصدومیت پنج نفر شد که پس از انجام اقدامات اولیه و پیش بیمارستانی توسط نجاتگران، به مراکز درمانی منتقل شدند.
مشاهده ۳
/
۱۴۰۴/۰۵/۰۲- ۱۷:۰۵
/
پنج شنبه 2 مرداد 1404 - 17:05