در پی تصادف زنجیرهای در محور مهاباد – ارومیه
نجاتگران هلالاحمر در حادثه برخورد سه خودرو به ۸ مصدوم امدادرسانی کردند
بر اثر تصادف زنجیرهای بین دو دستگاه پژو ۴۰۵ و یک دستگاه سمند در محور مهاباد به ارومیه، ۸ نفر مصدوم شدند و توسط نجاتگران جمعیت هلالاحمر به مراکز درمانی منتقل شدند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی جمعیت هلالاحمر آذربایجانغربی، ساعت ۱۹:۰۳ روز پنجشنبه دوم مردادماه ۱۴۰۴، گزارشی از وقوع تصادف زنجیرهای بین دو دستگاه خودروی سواری پژو ۴۰۵ و یک دستگاه سمند در محور مهاباد به ارومیه، حوالی سهراهی دارلک، به مرکز کنترل عملیات استان اعلام شد.
در پی دریافت این گزارش، بلافاصله تیم امداد و نجات پایگاه سهراهی دارلک جمعیت هلالاحمر شهرستان مهاباد به محل حادثه اعزام شد.
حمید محبوبی، مدیرعامل جمعیت هلالاحمر آذربایجانغربی، با اعلام این خبر گفت: «در این حادثه، ۸ نفر از سرنشینان خودروها دچار مصدومیت شده بودند که پس از انجام اقدامات اولیه امدادی و خدمات پیش بیمارستانی توسط تیمهای عملیاتی، جهت ادامه روند درمان، به مراکز درمانی منتقل شدند.»
وی با تأکید بر آمادگی تیمهای عملیاتی در محورهای پرتردد استان، افزود: نجاتگران هلالاحمر با حضور سریع و مؤثر خود در محل حادثه، نقش مهمی در تسریع عملیات امدادرسانی و جلوگیری از تشدید وضعیت مصدومان ایفا کردند.
مشاهده ۴
/
۱۴۰۴/۰۵/۰۳- ۱۲:۴۲
/
جمعه 3 مرداد 1404 - 12:42