واژگونی خودروی پژو ۲۰۶ در محور میاندوآب–مهاباد
واژگونی خودروی پژو ۲۰۶ در محور میاندوآب–مهاباد ۵ مصدوم بر جا گذاشت
در پی واژگونی یک دستگاه خودروی سواری در محور میاندوآب به مهاباد، نیروهای امدادی جمعیت هلالاحمر با حضور بهموقع در صحنه، عملیات امدادرسانی به پنج مصدوم این حادثه را با موفقیت انجام دادند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی جمعیت هلالاحمر استان آذربایجانغربی، حمید محبوبی، مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان، از وقوع یک حادثه رانندگی در محور میاندوآب–مهاباد و مصدوم شدن پنج نفر خبر داد.
محبوبی اعلام کرد: ساعت ۱۵:۴۰ روز پنجشنبه، نهم مردادماه ۱۴۰۴، گزارش واژگونی یک دستگاه خودروی سواری پژو ۲۰۶ در محور میاندوآب–مهاباد، جاده برهان، در محدوده ۳۳ کیلومتری پایگاه امداد و نجات جادهای بردهرشان به سمت بوکان (نزدیک غار سهولان)، به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات جمعیت هلالاحمر استان اعلام شد.
وی افزود: بلافاصله پس از دریافت گزارش، تیم عملیاتی پایگاه بردهرشان از شهرستان میاندوآب به محل حادثه اعزام شد. پس از رسیدن تیم امدادی و ارزیابی اولیه صحنه، پنج نفر مصدوم حادثه شناسایی و پس از انجام اقدامات اولیه امدادی و پیشبیمارستانی، جهت ادامه روند درمان به مراکز درمانی منتقل شدند.
مشاهده ۲
/
۱۴۰۴/۰۵/۰۹- ۲۰:۴۲
/
پنج شنبه 9 مرداد 1404 - 20:42