آذربایجان غربی
امروز جمعه  ۱۸ مهر ۱۴۰۴
با تلاش نجاتگران جمعیت هلال‌احمر پیرانشهر

دو جوان گرفتارشده در ارتفاعات قیزقاپان پیرانشهر نجات یافتند

در پی اعلام گزارش گرفتار شدن دو جوان در ارتفاعات صخره‌ای قیزقاپان پیرانشهر، تیم امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر شهرستان با حضور به‌موقع و اجرای عملیات تخصصی، موفق به نجات جان این افراد شدند

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال احمر آذربایجان‌غربی، شب گذشته سه‌شنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۴، گزارشی مبنی بر گرفتار شدن دو نفر در صخره‌های صعب‌العبور ارتفاعات قیزقاپان شهرستان پیرانشهر، به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات (EOC) استان اعلام شد.

حمید محبوبی، مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر آذربایجان‌غربی در تشریح جزئیات این عملیات گفت:

بلافاصله پس از دریافت گزارش، تیم تخصصی امداد و نجات کوهستان از پایگاه هلال‌احمر پیرانشهر در ساعت ۱۰:۵۴ شب به محل حادثه اعزام شد.

وی افزود: نجاتگران پس از حدود یک ساعت و نیم پیمایش در مسیرهای سنگلاخی و دشوار، موفق شدند به موقعیت دقیق دو جوان ۳۲ و ۳۸ ساله دسترسی پیدا کنند که در شرایطی خطرناک در ارتفاعات گرفتار شده بودند.

عملیات رهاسازی این افراد با ایجاد چهار کارگاه فنی کوهنوردی و استفاده از تجهیزات تخصصی امداد کوهستان انجام شد. پس از سه ساعت و نیم تلاش بی‌وقفه، نجاتگران موفق شدند این دو نفر را به‌صورت ایمن به پایین‌دست منتقل کنند.

این عملیات در ساعت ۴:۲۰ بامداد روز چهارشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ با موفقیت پایان یافت و افراد نجات‌یافته در صحت و سلامت کامل، تحویل خانواده‌هایشان شدند.

مشاهده ۱۳
/
۱۴۰۴/۰۶/۱۲- ۱۳:۳۴
/
0
چهارشنبه 12 شهریور 1404 - 13:34
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه