آذربایجان غربی
امروز جمعه  ۱۸ مهر ۱۴۰۴
با حضور اعضای جوانان هلال‌احمر در شهرستانهای مهاباد وخوی

زنگ آغاز سال تحصیلی در مدارس مهاباد و خوی نواخته شد

همزمان با اول مهر و آغاز سال تحصیلی جدید، اعضای جوانان جمعیت هلال‌احمر شهرستانهای مهاباد و خوی با حضور در مدارس، زنگ آموزش، همدلی و آینده‌سازی را به صدا درآوردند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر استان آذربایجان غربی، صبح امروز همزمان با فرا رسیدن اول مهرماه، زنگ آغاز سال تحصیلی جدید با حضور اعضای جوانان هلال‌احمر شهرستانهای مهاباد و خوی در مدارس به صدا درآمد.

در این آیین که با حضور جمعی از مسئولان شهرستانها، مربیان، دانش‌آموزان برگزار شد، جوانان هلال‌احمر با نواختن زنگ مدرسه، پیام‌هایی از جنس تلاش، امید، نوع‌دوستی و صلح را به نسل نو منتقل کردند.

در این مراسم ضمن تأکید بر نقش آموزش در رشد جامعه، بر ضرورت ترویج فرهنگ همدلی، مسئولیت‌پذیری و کمک به همنوع در میان دانش‌آموزان نیز تأکید شد.

تصاویر

مشاهده ۸
/
۱۴۰۴/۰۷/۰۲- ۰۷:۵۵
/
0
چهارشنبه 2 مهر 1404 - 07:55
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه