به مناسبت هفته پدافند غیرعامل برگزار شد
کلاسهای آموزشی و مانور پدافند غیرعامل در مدارس چایپاره و پیرانشهر برگزار شد
همزمان با هفته پدافند غیرعامل، جمعیت هلالاحمر شهرستانهای چایپاره و پیرانشهر با همکاری مدارس، کلاسهای آموزشی و مانور فرضی پدافند غیرعامل را برای دانشآموزان برگزار کردند. دانشآموزان در این برنامهها با اصول ایمنی، پناهگیری صحیح و مقابله با شرایط بحرانی آشنا شدند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی جمعیت هلالاحمر آذربایجانغربی،صبح روز چهارشنبه ۷ آبانماه ۱۴۰۴، جمعیت هلالاحمر شهرستان چایپاره با همکاری مدارس قائم، علیایی، فاطمیه، معرفت و کوثر، کلاس آموزشی پدافند غیرعامل را برگزار کرد.
در این برنامه، دانشآموزان با مفاهیم ایمنی، اصول پناهگیری صحیح، راهکارهای کاهش آسیب در زمان بحران و نحوه مقابله با شرایط اضطراری آشنا شدند. مربیان و امدادگران همچنین بر اهمیت آمادگی، هوشیاری و رعایت نکات ایمنی در موقعیتهای اضطراری تأکید کردند.
همزمان، جمعیت هلالاحمر شهرستان پیرانشهر نیز مانور فرضی پدافند غیرعامل را برای دانشآموزان برگزار کرد. در این مانور، همانند کلاسهای آموزشی چایپاره، دانشآموزان تمرینهای عملی پناهگیری، شبیهسازی شرایط بحرانی و رفتار ایمن در زمان تهدید را تجربه کردند.
هدف از برگزاری این برنامهها، افزایش سطح آگاهی و آمادگی دانشآموزان در برابر تهدیدات و حوادث طبیعی، تقویت توان مقابله با شرایط اضطراری و ترویج فرهنگ ایمنی و خودامدادی در مدارس عنوان شد.
مشاهده ۳۱
/
۱۴۰۴/۰۸/۰۷- ۲۳:۳۴
/
چهارشنبه 7 آبان 1404 - 23:34