آذربایجان غربی
امروز پنج شنبه  ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
در محور اشنویه – ارومیه رخ داد

برخورد پژو پارس و پراید در محور اشنویه – ارومیه چهار مصدوم بر جا گذاشت

بر اثر برخورد دو دستگاه خودرو سواری پژو پارس و پراید در محور اشنویه – ارومیه، چهار نفر مصدوم شدند. نجاتگران جمعیت هلال‌احمر شهرستان اشنویه پس از حضور سریع در محل حادثه، اقدامات اولیه امدادی و پیش‌بیمارستانی را برای مصدومان انجام داده و آنان را به مرکز درمانی منتقل کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر آذربایجان‌غربی، ساعت ۱۶:۳۰ روز شنبه نهم آبان‌ماه ۱۴۰۴، گزارشی مبنی بر برخورد یک دستگاه پژو پارس با یک خودروی پراید در محور اشنویه – ارومیه، حوالی روستای سه‌کانی، به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات امداد و نجات استان اعلام شد.

حمید محبوبی، مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر آذربایجان‌غربی در این‌باره گفت:

«بلافاصله پس از اعلام گزارش، نجاتگران پایگاه امداد و نجات جاده‌ای عین‌الروم اشنویه به محل حادثه اعزام شدند و پس از ارزیابی اولیه، اقدامات امدادی را آغاز کردند.»

وی افزود:

«در این سانحه چهار نفر مصدوم شدند که پس از انجام اقدامات اولیه و پیش‌بیمارستانی، برای دریافت خدمات درمانی تکمیلی به مرکز درمانی منتقل شدند.»

مشاهده ۵۳
/
۱۴۰۴/۰۸/۰۹- ۲۳:۵۱
/
0
جمعه 9 آبان 1404 - 23:51
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه