در محور میاندوآب به مهاباد رخ داد
واژگونی پراید در محور میاندوآب به مهاباد یک فوتی و سه مصدوم برجا گذاشت
در پی واژگونی یک دستگاه خودروی پراید در محور میاندوآب به مهاباد، نجاتگران هلالاحمر با حضور در محل حادثه، سه مصدوم را امدادرسانی و به مرکز درمانی منتقل کردند؛ این حادثه یک فوتی نیز داشت.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی جمعیت هلالاحمر آذربایجانغربی؛
ساعت ۱۳:۳۰ روز سهشنبه ۵ اسفند ماه ۱۴۰۴ گزارشی مبنی بر واژگونی یک دستگاه خودروی سواری پراید در محور میاندوآب به مهاباد به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات استان اعلام شد.
حمید محبوبی، مدیرعامل جمعیت هلالاحمر آذربایجانغربی، در تشریح این حادثه اظهار کرد: بلافاصله پس از دریافت گزارش، نجاتگران پایگاه امداد و نجات بردهرشان شهرستان میاندوآب به محل حادثه اعزام شدند.
وی افزود: این سانحه یک فوتی و سه مصدوم برجا گذاشت که نجاتگران پس از ارزیابی صحنه و انجام اقدامات اولیه امدادی و پیشبیمارستانی، مصدومان را برای ادامه روند درمان به مرکز درمانی منتقل کردند.
مشاهده ۷
/
۱۴۰۴/۱۲/۰۵- ۱۹:۲۸
/
سه شنبه 5 اسفند 1404 - 19:28